5 caracteristici iPad pe care trebuie sa le cunoasteti


iPad-ul nu este exact înlocuirea PC-ului pe care Apple susține că ar trebui să credem că este, dar orice persoană care, în general, își cere scuze ca gadget de eficiență nu ar trebui să fie prea multă, din același motiv. iPad-ul se poate simți supranatural atunci când ai la îndemână informațiile despre cele mai potrivite înșelăciuni. Ori de câte ori le-ați dominat, lucrările din când în când sunt distractive. Este posibil să nu fie un Mac Book, totuși ar fi nepotrivit să-l scuzi ca iPhone Goliath.


Utilizați vizualizarea divizată pentru a realiza mai multe sarcini


Vizualizare parțială îndeplinirea diferitelor sarcini este unul dintre cele mai mari beneficii ale iPad-ului față de iPhone. În momentul în care trebuie să vedeți două aplicații una lângă cealaltă - cum ar fi o pagină Safari aproape de un document Pages - deschideți o aplicație în mod obișnuit și apoi ridicați simbolul celei de-a doua aplicații de pe andocare tot spre stânga sau marginea dreaptă a prezentării. (De asemenea, așa este, aplicația trebuie să fie momentan în dock pentru ca totul să se încadreze la locul său.) Dacă totul funcționează bine, ecranul se va împărți în părți egale cu un divizor mobil în centru.


Transformă consola iPad într-un trackpad


În acest moment, iPad-ul nu susține șoareci cu fir sau Bluetooth, totuși, în mod șocant, are un înlocuitor grozav (oricand restricționat). În momentul în care consola computerizată este vizibilă, puneți două degete pe consolă fără o clipă și mișcați-le.


Împărțiți consola în jumătate pentru o compunere mai simplă


Epuizat la vânătoare și ciugulind cu un deget în timp ce ții iPad-ul ca pe un clipboard? Apple vă permite să despărțiți consola în două, astfel încât cele două părți ale sale să meargă într-una sau cealaltă parte a vitrinei. În cazul în care ești un dactilograf drăguț, compunerea este mult mai rapidă.


În mod ciudat, acest lucru nu se ocupă de iPad Pro de 11 sau 12 inchi, poate în lumina faptului că Apple calculează că consola computerizată pe acele modele este suficient de largă pentru a se simți aproape ca o consolă autentică. Este valabil, dar nu abordează problema „clipboard”.



Utilizați aplicația Notes ca scaner implicit


Apreciez aplicațiile de scanare externe, cum ar fi Scannerly, dar nu sunt chiar esențiale. Luând în considerare toate lucrurile, Apple vă permite să filtrați arhivele și să faceți PDF-uri din acele maturi direct din aplicația Notes.


Ori de câte ori aveți înregistrarea pe care trebuie să o verificați înaintea dvs., deschideți un alt raport în aplicația Note și apăsați pe în plus pentru a semna la bază. Apoi, în acel moment, apăsați Scan Documents. Din acel moment, veți avea ocazia să semnați înregistrarea utilizând dispozitivul de marcare (fie cu degetul, fie cu Apple Pencil) și din acel moment îl puteți salva ca PDF.



Utilizați aplicația Fișiere pentru o asociere mai bună


În perioadele obscure ale anului 2017, principala abordare avantajoasă pentru a găsi documentele pe care le-ați făcut pe iPad a fost să le deschideți din aplicația în care le-ați făcut. Mai mult, acesta este motivul pentru care ar trebui să aclamam cu toții aspectul noii aplicații Files. Nu este exact ca filtrarea prin plicuri de documente pe un Mac sau PC, dar se apropie în mod sensibil.


daca sunteti in cautarea de Reparatie Tableta IPAD,, vizitati protableta.ro

Comments

Popular posts from this blog

Top 8 beneficii ale tableta

Schimbare Display Ecran Samsung

5 moduri diferite de a folosi tableta